Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför förbud mot flytande magnesium på gymet?

Hej!

Fick påpekandet av en av era instruktörer på gymet att det enligt era regler är förbjudet att använda all sorts magnesium inklusive flytande. Jag vill väldigt gärna veta motiven till detta beslut.
Jag kan ha en viss förståelse om ni inte önskar folk att använda magnesiumblock som kan damma av och söla ner överallt. Men ser absolut ingen anledning att förbjuda flytande magnesium då det mesta stannar kvar på händerna. En förutsättning för att kunna lyfta tungt och därmed utmana sig själv i sin träning är att ha ett bra grepp, vilket användandet av magnesium ger.
Som ni kanske förstår har jag svårt att se några logiska argument till detta förbud, men ni får gärna som sagt upplysa mig kring detta.
Henrik Cam Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej,

    anledning till att vi inte vi vill ha flytande magnesium är det du själv skriver. "Det mesta stannar kvar på händerna", men inte allt. Tyvärr används flytande magnesium inte enligt bruksanvisningen. Utan det läggs på alldeles för mycket så det blir kladdigt på på både stänger, vikter och slutändan även på andra motionärer som kommer efter för att använda redskapen.
    Hoppas att detta ger en förklaring och förståelse till förbudet.
    Anders Gymansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.