Varför flytta softjympapassen?

Hej.
Inför schemaläggningen ht-19 hörde jag idag att softjympapassen kl 9.30 på tisdag och torsdag skulle flyttas. Tisdagspasset skulle flyttas till eftermiddagen och torsdagspasset till fredag (em? fm?). Bosse skulle, efter flera decenniers jympapassledande, flyttas till Ekeby. Av vilka skäl? Det är mycket välbesökta pass med pensionärer på Väderkvarnsgatan och genom att passen äger rum på fm utnyttjas lokalerna väl. Pensionärerna är sedan många terminer nöjda med tiderna. Om pass förläggs till sent em blir det dyrare för medlemmarna genom att dagkort inte längre skulle gälla. Bosse är en omtyckt ledare och många skulle sakna honom men kanske finna det för tidsödande och dyrt att åka till Ekeby för att följa hans pass. Inte är det bra personalpolitik att flytta en som i många år gjort ett bra jobb på Kvarngärdesgatan.
Alltså: Varför ändra tiderna och plocka bort en duktig ledare? Önskemål: Ändra inte.

Dan Björnestål Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Dan!
  Jag förstår din frustration då en av dina favoritledare flyttar sitt pass till en anläggning som ligger längre bort ifrån där du bor.
  Vi har inför hösten försökt att få till ett bättre och mer varierat softutbud.
  Självklart så vill vi försöka möta upp den stora pensionärsgrupp som ofta tränar på dagtid och har dagkort.
  De önskemål som har inkommit till oss från medlemmar som tränar dagtid är att det behövs generellt flera softpass i flera träningsformer (cirkelfys, core, TMI, skivstång, jympa) och en bättre spridning över dagen både på för och eftermiddagen.
  Vi har idag fem anläggningar som vi ska eftersträva att ha ett så varierat utbud som möjligt på.
  Det är ett stort pussel som varje termin läggs och där alla vi 300 funktionärer behöver hjälpa till och vara flexibla. Det innebär bland annat att flera ledare ibland får flytta på sina tider så att vi får ihop ett så bra träningsschema för alla våra medlemmar.
  Gällande softutbudet på väderkvarn i höst så kommer det precis som nu finnas två jympasoftpass.Vi kommer att generellt att utöka antalet softpass och även nya softpass såsom t ex skivstång soft.

  MVH Helena

  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.