Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför är det så få pass under sommar- och jultid?

I de bästa av världar skulle vi vilja erbjuda våra medlemmar träning dygnet runt, året runt! Men, tyvärr har vi inte möjlighet till det. Den främsta anledningen är att vi bygger vår verksamhet på alla ideellt arbetande ledare, instruktörer och värdar.

Friskis&Svettis Uppsala har fyra anläggningar som vi schemalägger med så mycket träning vi kan. Under en ordinarie säsong erbjuder vi ca 240 gruppträningspass per vecka. Gymmet är öppet från tidig morgon till sen kväll. Under några sommarveckor är passen färre. Orsaken är enkel, många av våra funktionärer har semester. Men titta regelbundet på vår hemsida, ibland kan ledare ta på sig extra pass.

De senaste åren har vi utöver våra ordinarie pass även erbjudit jympa i Stadsparken under sommaren. Har du provat den? Utejympan är öppen för alla, om du vill ta med en vän som inte är medlem.
Friskis&Svettis Uppsala Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej! Blir det någon jympa i stadsparken i sommar? Hoppas det! / Ulrika
    Ulrika
  • Hej Ulrika!
    Så roligt att du är intresserad av vår träning i Stadsparken som vi erbjuder måndagar och torsdagar under veckorna 24-32. Schema kommer att finnas i slutet av denna vecka.
    glada hälsningar från ingrid
    Ingrid Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.