Utskrift av bokningslappar

Hej!
Från och med januari 2020 måste alla pass bokas. När man kommer till friskis drar man sitt kort, och då skrivs det ut en lapp med bokningsinfo.
Ofta används aldrig dessa lappar, de slängs direkt eller lämnas i skrivaren. Behöver lapparna verkligen skrivas ut för varje pass? Det verkar dåligt både med avseende på miljö och ekonomi.
Jag förstår att man kan vilja ha lapparna om passen är knökfulla. Kan man sätta något slags villkor, t ex att det inte skrivs ut lappar om mindre än 90 % av platserna är bokade?
Cecilia Thomas Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cecilia!
  Självklart ska vi tänka på miljön. Vi kommer att digitalisera denna process, men tills dess behöver vi lapparna. Passen är inte tvingande att boka utan det är en möjlighet om man vill säkra sin plats på sitt favoritpass eller få möjlighet att få info om passet ställs in. (Du skrev att man måste boka)
  Vi kan i nuläget inte styra över att man endast skriver ut lappar för vissa pass pga det system som vi använder.
  Vi har tyvärr heller ej möjlighet att ha värdar som kontrollerar alla pass med biljetter utan har därför återkommande biljettkontroller så att vi påminner alla medlemmar om vikten av att ha med sig sin lapp in.
  Det är såklart extra viktigt vid redskapspassen att man har med sig sin biljett in så att vi säkrar upp att de som har bokat verkligen får sin plats.


  Varma hälsningar


  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.