Utepass och kort

Jag går bara på utepass pga pandemin. Kan ni öppna upp för kort som bara gäller för utepass och som bara går att boka utepass?! Pandemin kommer ju att fortsätta.
Helene Kaller Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Helene,

  Köper du träningskort hos oss har du tillgång till all träning.
  Rosita Medlemsserviceansvarig
 • Det vet jag väl. Jag har haft årskort i flera år. Jag frågar efter ett kort som bara ska gälla för utepass och bara går att boka på utepass med ett lägre pris förstås. Under pandemin! Jag vågar inte gå inomhus och träna.
  Helene Kaller
 • Hej igen Helene,

  Träna hur mycket just du vill/kan. Jympa, gymträning, spinning, yoga, cirkelfys, utomhus eller online, träna vad du är sugen på idag.
  Med ett träningskort hos Friskis&Svettis Uppsala kan du träna hur mycket du vill och vad du vill, vi har ett pris för allt.

  Vi har gjort anpassningar inomhus, utomhusträning samt onlineträning för att tillgängliggöra träning. Det går utmärkt att använda våra stora salar när inte pass pågår.
  Föreningen står inför en väldigt tuff utmaning ekonomiskt. Vi har ett ansvar att föreningen ska kunna överleva denna kris. Vi har inte möjlighet att rabattera vårt utbud.
  Hur gärna vi än skulle vilja tillmötesgå alla våra medlemmar så har vi idag tyvärr inte möjlighet att göra det.
  Vi hoppas att du som medlem har förståelse för de beslut och anpassningar som vi under rådande omständigheter måste genomföra. Vi behöver alla tillsammans bidra till att vi kan fortsätta sprida rörelseglädje.
  Ta hand om dig. Jag hoppas att vi ses snart på Friskis.
  Varma hälsningar
  Rosita
  Rosita Medlemsserviceansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.