Träning enstaka tillfällen

Hej!
Jag tycker det är synd att ni valt att ta bort klippkort (vilket jag inte verkar ensam om) eftersom det blir en slags utelåsningseffekt när ni gör det dyrt att träna enstaka tillfällen. Det är ju många som inte bara vill träna på ett ställe och som det inte passar att ha månadskort.

Men oavsett det så undrar jag hur det fungerar när man bara vill träna något pass i veckan vid enstaka tillfällen? Måste man vara medlem? Om man är medlem får man rabatt då? Rabatten om man är medlem hos friskis i andra städer, är den baserad på att man har träningskort? Hur fungerar det med bokningar av pass när man inte har träningskort?

Vänliga hälsningar
Mattias
Mattias Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mattias!
  Vi har valt bort klippkort då vi vill att de som tränar hos oss ska vara medlemmar i föreningen. Bland annat av den orsaken att man som medlem försäkrad om man råkar ut för en olycka i våra lokaler.
  Om du jämför med andra träningsaktörer så har vi inte ett så dyrt träningskort och heller inte om man vill träna enstaka pass.
  Det kostar 100 kronor per tillfälle och man måste inte vara medlem. Man kan räkna av denna summa om man köper sitt träningskort och blir medlem inom en månad från köpet. Om du är medlem i en annan Friskisförening så betalar du endast 50 kronor per tillfälle. Det är endast våra medlemmar med aktivt träningskort som man boka våra pass. Du kan få plats på ett pass i mån av lediga platser. Vi har alltid drop i på våra pass.

  Varmt välkommen att bli medlem i vår förening eller kom gärna och testa våra pass eller gym.

  Vänligen

  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.