Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ta bort försäljningen av godis och andra ohälsosamma varor!

Ganska ofta får vi frågan om varför vi säljer godis i våra träningslokaler. Det är ju helt uppenbart ohälsosam kost. Hur ser Friskis&Svettis egentligen på detta med hälsa och de varor vi säljer på lokalerna?

Jo, ganska avslappnat. Först och främst tycker vi det är roligt att så många engagerar sig i vårt varumärke och tycker att föreningen står för något viktigt och bra. Samtidigt menar man, att då ska man inte sälja ohälsosamma varor.

Det förstår vi, men vi resonerar så här: Människan är byggd för rörelse och när hon rör sig mår hon bra. Men ska vi röra oss regelbundet måste det vara kul. Det är alltså träning och det lilla ordet ”kul” som är viktigast för Friskis&Svettis. Vi skapar möjligheter att träna på ett roligt och effektivt sätt.

Resten har vi inga synpunkter på. Utanför träningspasset är vi alla människor som folk är mest. Du får leva som du vill och äta vad du vill. En del tycker om kanelbullar och choklad, så då säljer vi det också och tycker att det är okej. Vi är ett träningsställe och ett må-bra-ställe. Du väljer det du mår bra av!
Friskis&Svettis Uppsala Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.