Stallet

Hej, jag har nyss börjat träna i Stallets trevliga lokaler. Skulle dock vilja påpeka några brister vad gäller lokalerna. När jag var där för en vecka sedan fungerade inte dambastun i de nyrustade lokalerna. Hoppas ni har reparerat den. Jag skulle också föreslå att man installerar ytterligare en lave i två etage i bastun så kan många fler få plats där. Dörren till damernas omklädningsrum gnisslade och behövde smörjas. Det var mycket håravfall på golvbrunnarna i duschutrymmet. På jympapasset som för övrigt var utmärkt bra saknades det tyvärr mjuka mattor till golvövningarna. Sådana brukar finnas. Ska man behöva ta med egen matta? Det gör ont i knän och höfter att göra övningar direkt på golvet. En annan viktig sak är att musiken till jympapassen spelas med en obehagligt hög volym. Ska man behöva använda öronproppar för att skydda sin hörsel?
Det finns alltså utrymme för en del förbättringar på F&S Stallet som skulle kunna göra det till en riktigt trevlig träningslokal. 
Vänliga hälsningar
Tina

Kommentarer

  • Hej Tina!

    Tack för dina synpunkter! Bastun fungerar, vi ska se över den gnisslande dörren och vad gäller hår i duscharna så har vi städning flera gånger per dag. Vi alla som är medlemmar kan också hjälpa till att plocka upp efter oss när vi duschat allt för att vi alla ska återfinna duschen i det skick vi själva vill finna den. Vad gäller musiken på våra pass så är det upplevelsen av ljudvolym väldigt individuell, vi jobbar med decibelmätare i form av ett öra med grön, gul och röd markering i de flesta av våra gruppträningssalar. Om upplevelsen är att det ständigt är högt, berätta gärna om din upplevelse för den befintliga ledaren. Fortsatt trevlig tisdag! / Anna
    Anna Träningschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.