Spritning och antal

Hej, här om kvällen var jag på Ultuna och skulle träna med min sambo, vi jobbar båda heltid och har begränsat med tid för att kunna träna. Vet att ni har så att man kan kolla när det är mindre folk i lokalerna, men kännde att det är på tok för mycket personer i den lokalen, det var inte bara fullt på passen utan det var även fullt i gymmet.
Sedan finns det lappar att det ska spritas innan och efter när man använder maskiner, allt för många struntar i det och bara går vidare till nästa, det finns ju högtalarsystem använd det och ha en jingel med jämna mellanrum, både på svenska engelska och andra språk om det skulle behövas. Och om det är ändrat tid när ni stänger så är det ju bra om det skrivs ut kanske på hemsidan i tid, igår stängdes det kl 18:00 mot normala 21:00
Och sedan att de som håller på med lösa vikter, om de nu inte orkar hålla i vikterna hela vägen ner till golvet varför släppa ner dessa så det smäller i hela lokalen, där är det också hänsyn, även de som håller på med skivstång.
// Helena
Helena Fröberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Helena,

  Aktuell dag och tid var det totalt 47 personer incheckade på Ultunas gym i två våningar (skivstång 40 och spinning 23).
  Kom ihåg att det går utmärkt att använda Lilla hallen för att sprida ut sig om pass inte pågår och det upplevs trångt på gymmet.

  Ultuna söndagar har tillfälligt förändrade öppettider till kl 09.30 - 18.00 sen 17 augusti. Vilket sedan augusti står på entrédörren, infoskärmarna, hemsidan, Facebook osv.
  Vi behöver se hur hösten utvecklar sig innan vi kan öppna upp helt igen. Anledningen till att vi tillfälligt stänger tidigare på söndagarna är att vi behöver fortsatt kapa kostnader. Vi är beredda att justera upp så fort vi ser att våra ekonomiska förutsättningar förändras till det positiva och att medlemmarna kommer tillbaka.
  Vi är ändock glada och tacksamma för att vi trots våra utmaningar har möjlighet att hålla öppet i princip helt som vanligt.

  MVH Rosita
  Rosita Medlemsserviceansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.