Sommartider

Hej!

Jag har nu sett att öppettiderna i sommar är under all kritik. Stallet är i princip helt stängt och Ekeby och Fyrishov har väldigt begränsade öppettider. Redan nu är det relativt fullt på gymmet (ur corona-synpunkt). Stor risk för att det kommer vara överfullt i sommar med andra ord, dessutom när färre antagligen kommer vara borta på semester. Jag har under mina snart 10 år på friskis aldrig sett så begränsade tider. Jag förstår att det inte är möjligt att hålla öppet som vanligt, men hur motiverar ni de extremt begränsade öppetiderna i sommar? Funderar för första gången på att prova ett annat gym och vet att det är fler som tänker som jag. Känns så tråkigt med hur bra friskis är i övrigt! 

Marika Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Marika,
  Vår förening har drabbats rätt så hårt av rådande corona-situation. För att kapa kostnader så behöver vi i sommar justera våra öppettider rätt så rejält vilket vi tycker känns otroligt tråkigt då vår idé bygger på att träningen ska vara lättillgänglig.
  Vi har dock inget annat alternativ då vi behöver hålla vår ekonomi så stadigt som möjligt för att klara oss ur denna kris och att vår förening ska kunna finnas kvar.
  Stallet kommer därför tyvärr ha sommarstängt under vecka 26-33.

  Vi behöver i sommar lägga våra resurser på de anläggningar där vi har flest pass och flest medlemmar som tränar och hålla ned våra kostnader i den mån vi kan.
  Du är varmt välkommen att träna på våra fyra andra anläggningar under denna period då du som medlem har tillgång till alla våra fem anläggningar.
  I höst öppnar vi upp Stallet igen fr o m v.34.
  Vi hoppas innerligt att trenden snart vänder och att vi kan få erbjuda träning fullt ut på våra anläggningar och att vi kan få "brassa på" med massa träning i höst och komma tillbaka till våra ordinarie öppettider.
  Vi saknar våra medlemmar!
  Hoppas att du har förståelse för de förändringar som vi tvingas göra.
  Varma hälsningar
  Rosita Medlemsserviceansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.