Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

schema

Jag har tidigare mailat IH ang schema. Min ilska/irritation över att det tydligen är tvingande att ha smartphone för att kunna hålla koll på schemat. Dessutom går det inte  att skriva ut på datorn för en vecka. Dubbelt dåligt minst sagt!
Jag har inte varit i era lokaler på några år -dels pga att brutna fingrar !!!- men sedan det läkt har jag velat komma igång.
Detta har inte underlättats av att ni inte har schemat i lättåtkomligt format. Det är årsmöte i april och min fråga är om det är möjligt att detta problem kan behandlas då? Finns överhuvudtaget några tankar om att återgå till TRYCKT schema, som enligt mitt förslag, skulle kunna beläggas med en avgift?
Ni borde främja att minska petandet på tele/dator/padda.
Birgitta Larsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej

    tråkigt att du känner på detta viset. Schemat i tryckt form försvann för ett par år sedan och den kommer inte tillbaka. Ett led i vårt miljöarbete. Samtidigt som den digitala varianten ger oss en flexibilitet att lägga till pass, byta tid på pass, byta anläggning på pass eller kanske till och med ta bort pass om det är dålig uppslutning av motionärer. Alla ändringar är tillgängliga för alla våra motionärer genom ett knapptryck.
    Du är välkommen att lyfta frågan på årsmötet.

    Anders Träningsansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.