Öppettider

Hej! Vill bara säga att jag saknar helgöppet på Stallet jättemycket. Hoppas det kommer tillbaka. :’(
Susanne Frick Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Susanne!
  Även vi vill såklart ha "tillbaka" våra öppettider på alla våra anläggningar:-)
  Vi är dock i en tuff ekonomisk situation och behöver därför fortsatt justera våra öppettider för att hålla ned våra kostnader. Stallet kommer tyvärr ha fortsatt stängt på helgerna tills vi ser att våra medlemmar kommer tillbaka och att ekonomin vänder. Även i sommar kommer vi behöva justera våra öppettider rätt så rejält. Det är inget vi önskar men behöver göra för vår förenings överlevnad. Hoppas du har förståelse för detta!
  Vi hoppas innerligt att detta snart vänder:-)

  Varma hälsningar Helena

  Helena Verksamhetschef
 • Stallets öppettider krockar fullständigt för mig som småbarnsförälder. För mig så är guldtimmen att träna mellan 20:00 och 21:00 när barnen precis somnat. Det och avsaknad av helgöppet alls drivet mig bort från friskis just nu. Synd, för jag gills rverkligen anläggningen och föreningen. 🙁
  Mikael Östberg
 • Hej Mikael,
  Naturligtvis är det både tråkigt och olyckligt att inte närmaste anläggningen har öppet när det passar dig allra bäst.
  Anledningen till att Stallet stänger kl 20 på vardagar är att innan ändringen hade vi högt räknat max 10 besökare på den anläggningen mellan kl 20 och 22. Inte ekonomiskt försvarbart då och definitivt inte nu.

  Vi behöver se hur hösten utvecklar sig innan vi kan öppna upp helt igen. Anledningen till att vi tillfälligt stänger tidigare på söndagarna och Stallet helt stängt helger är att vi behöver fortsatt kapa kostnader. Vi är beredda att justera upp så fort vi ser att våra ekonomiska förutsättningar förändras till det positiva och att medlemmarna kommer tillbaka.
  Vi är ändock glada och tacksamma för att vi trots våra utmaningar har möjlighet att hålla öppet i princip helt som vanligt.

  Fyra av fem anläggningar är öppet på helger. Vill man träna söndag efter kl 18 är det på Väderkvarn.

  Nu håller vi tummarna för en positiv utveckling i höst.
  Vi är laddade för en höst fylld med härlig träning.

  MVH Rosita
  Rosita Medlemsserviceansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.