Onlineträning

Hej! Jag har under pandemin kommit igång ordentligt med er online-träning, den är fantastisk! Jag har också ofta sagt att jag är villig betala för den, att det varit gratis är ju otroligt, så nyordningen från 1 februari är ju naturlig. Men, måste jag verkligen köpa ett riktigt träningskort för att kunna logga in? Jag kommer aldrig mer att gå på en träningslokal, det har jag gett upp för länge sen efter många dyra kortinköp som aldrig blev utnyttjade. Varför kan man inte köpa ett online-abonnemang (+medlemskap)? Sitter här i soffan och är lite förtvivlad faktiskt....
Vänliga hälsningar
AnnaKarin Norling
AnnaKarin Norling Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej AnnaKarin!
  Vad roligt att du uppskattar vår onlineträning!
  Föreningen drabbas hårt av pandemin och vi behöver därmed nu ta betalt för vår onlineträning som varit otroligt generös, då alla har fått ta del av den oavsett om man är medlem eller ej.
  När du nu köper ett allkort och är medlem i F&S så får du tillgång till all vår träning: både ute, inne, på gymmet och nu även online. På samma sätt som att vi inte har ett specifikt utekort eller gymkort.
  Anledningen till att man måste ha minst ett giltigt tremånaders kort är pga den nuvarande tekniska lösningen för onlineträningen. Den kommer under senvåren att ändras. När den gör det så kommer det räcka med att ha ett månadskort samt medlemsskap.
  Stötta gärna föreningen och förnya ditt medlemsskap och köp ett träningskort.
  Kanske binda upp dig på autogiro? Så får du tillgång till den digitala träningen för endast 195 kronor/månad.

  Varma hälsningar Helena
  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.