Nya regler

Hej
När ni införde de nya bokningsreglerna lockade ni med att man skulle få ett sms vid byte av ledare på ett pass. Detta har inte hänt ännu. Borde inte det funka? I övrigt tycker jag inte att det lockar att boka pass som gympa eller liknande då man ändå kommer in. Omöjligt tänker jag att ha koll på statistiken eftersom många kommer ändå in via gymmet och de anmält in sig på ngt annat än passet.


Kommentarer

 • Hej Eleni!
  Vi erbjuder våra medlemmar en möjlighet att kunna boka alla sina pass.
  Sms får man om vi byter träningsform eller ställer in ett pass. Inte om vi endast har vikarie eller byter intensitet inom samma träningsform. Denna information står på vår hemsida:
  https://www.friskissvettis.se/Uppsala/Aktuellt/Boka-pass

  Bokningen är inget tvång utan man väljer själv som medlem om man vill säkra upp sin plats eller få möjlighet att få information om passet ändras enligt ovan. Vill man droppa in så gör man det precis som vanligt på jympan.
  Några av våra pass har slagit i taket vad gäller hur många vi får ta in (av brandsäkerhet) Detta är ett sätt för oss att säkra upp så att vi inte tar in fler än vad vi får. Vi kan tyvärr inte hålla 100% koll på om några smiter in ändå, men vi vill vara tydliga med att vi har ett max antal utifrån säkerhetsskäl.
  Vi kommer också under terminerna att ha biljettkontroller med jämna mellanrum.
  Vi hoppas att våra medlemmar kommer att våra noggrannare med att nu registrera sitt pass när de checkar in, då många endast drar sitt kort. Vi har 2000 besök per vecka där vi inte ser vilket pass som medlemmen har gått på.
  Så detta är ett riktigt steg för oss att ta.

  Vänligen Helena
  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.