Nya bokningsregler

Hej!
Nu när även pass med 200 platser går att boka antar jag att man kommer att få en prick om man inte kommer (eller kommer senare än tio minuter innan) till dem?

Jag tycker att det är bra att man kan boka dem så att man får info om det blir inställt. Men jag tycker att de borde undantas från pricksystemet eftersom det alltid finns lediga platser till dem. Jag går på tex Jympa M ganska ofta men kommer inte tordas boka (och utnyttja fördelen med det) eftersom jag då väldigt ofta måste vara där minst 10 innan, och lyckas jag inte får jag en prick.

Kan ni inte ändra så att man bara får en prick om platserna är slut? (dvs då man är oansvarig och orsakar att ingen som vill kan gå på passet)

Kommentarer

 • Hej Emma och God fortsättning!
  Om man kommer senare än 10 min inpå sitt pass så är det bara att dra sitt kort och boka in sig igen så får man ingen prick (under förutsättning att det finns platser kvar).
  Vi gör denna förändring då cirka 2500 pass per vecka tidigare inte har varit besöksregistrerade på de redskapsfria passen. Vi hoppas att vi nu kommer få en bättre och mer rättvisande träningsstatistik så att vi kan utforma vår verksamhet ännu bättre till våra medlemmar.
  Observera att det inte är tvingande att förboka utan mer en möjlighet om man vill få information om passet ställs in eller ändras.

  Varma hälsningar Helena
  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.