När kommer Cirkelfys på Ekeby tillbaka?

Hej!

Jag har noterat i kalendern att det inte finns några cirkelfys-pass inlagda i Ekeby, varken lunchpass eller 17-pass.

Har det gjorts någon förändring eller är det bara är ett lite längre sommaruppehåll? Det är många som går på Davids och Olles pass och de är väldigt uppskattade som instruktörer så hoppas verkligen på det senare.

Hoppas passen kommer tillbaka snart igen så att man kan komma i form efter sommaren!☺️

Kommentarer

 • Hej Erika!
  Vi är superladdade för en spännande hösttermin på F&S!
  Schemat är inte helt spikat än utan vi inväntar svar från bland annat två av våra gyminstruktörer och ledare som leder cirkelfys. Där även två nya anställda instruktörer som ska gå kursen i september så därefter kan vi lägga in fler cirkelfyspass. Vi försöker alltid hålla schemat levande och det kan tillkomma pass under terminens gång, så håll alltid kik på appen och hemsidan inför varje vecka.

  MVH Helena
  Helena Verksamhetschef
 • Hej Helena!

  Lägg då gärna fler pass kvällar och helger tillgängliga för oss som jobbar kontorstid.

  Mvh Carina Jangborg medlem sedan 1991 💪🏻
  Carina Jangborg
 • Hej Carina!
  Vi jobbar på det, men vi behöver rekrytera fler ledare också! Rekryteringskampanjen börjar den här veckan! Vet du någon som är intresserad så uppmana gärna! Eller är du kanske själv intresserad av att söka?

  Med vänlig hälsning!
  Anna
  Anna Träningschef
 • Vi är många som går på Olles cirkelfys soft varannan fredag kl 9 på Ekeby. Alla jag pratat med önskar precis som jag att vi ska kunna gå på detta pass varje vecka.
  Maria Laven
 • Hej Maria!
  Olle jobbar varannan vecka på Ekeby. Om det är just Olle som ledare varje vecka på Cirkelfys Ekeby du menar så kommer vi inte kunna tillgodose det behovet. Däremot ser vi över om någon kan dela passet med honom så att det kan gå varje vecka!

  Med vänlig hälsning!
  Anna
  Anna Träningschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.