Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mer speglar på Fyrishov

Hej
Jag tycker det skulle vara jättebra att ha mer speglar på gymmet på Fyrishov, speciellt vid den mjuka mattan. Jag tränar mycket funktionellt med kettelbells, fria vikter, pilatesboll osv och gillar att se så jag har bra hållning. Går det att ordna tror ni?

Kommentarer

 • Hej,

  vi har valt att inte ha speglar runt den mjuka mattan på Fyrishov för att väggarna ska kunna användas i träningen på olika sätt.
  Anders Träningsansvarig
 • Hej!

  Jag anser också att bristen på speglar är ett problem. Förstår tanken med att väggarna ska kunna användas för träning, men nog finns det utrymme för att sätta upp speglar på åtminstone en vägg. Det blir mycket svårare att hålla koll på formen när man inte ser sig själv, och därför riskerar man att göra fel och därmed skada sig själv. I egenskap av nybörjare kan jag säga att det är särskilt problematiskt.

  Jag tror att flera av era medlemmar skulle uppskatta om ni ser över möjligheten att sätta upp speglar på Fyrishov.
 • Hej,

  i nuläget kommer vi inte att sätta in fler speglar på Fyrishov. Det finns möjligheter att jobba framför speglar i den bortre delen av gymmet. Och är det ledigt i stora salen går det alldeles utmärkt att träna framför speglarna där inne.
  Anders Träningsansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.