Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Mammaträning

Hej,
Finns det några pass nu i början av året som är till för oss som vill få ordning på kroppen efter förlossningen och komma igång med träningen igen? Gärna där man kan träna med barnet. Tacksam för svar. Hälsningar Agnes

Kommentarer

 • Hej

  det finns mammaträning på Väderkvarn på onsdagar kl.10.00 från och med nästa vecka. Ett lite lugnare pass där du tränar med ditt barn tillsammans med andra mammor. Sen kommer det även att finns "TMI - mammaträning" varannan fredag med start nästa vecka. En mindre grupp, 5-7 st., som tränar tillsammans.
  Anders Gymansvarig
 • Hej, jag fick säga upp mitt medlemskap när jag fick barn för att det inte finns möjlighet att ta med sig bebisen till träningen.
  Jag försökte fråga i receptionen om det var möjligt att träna med redskapen i spegelsalen på väderkvarn (om förmiddagarna när det inte är några pass där) och då ha med mig min bebis, men det kunde de inte svara på om det var tillåtet.

  Jag vet att det inte är tillåtet att ta med sig barnvagn in (pga golven), men bebisen skulle kunna ligga i liggdelen till vagnen som går att lyfta av, alternativt i babyskydd.

  Jag vet också att ni har barnpassning på väderkvarn på tisdagar och torsdagar. Dessvärre blir det ofta fullbokat snabbt och jag har ingen möjlighet att boka en reservplats och sedan hålla förmiddagen oplanerad i hopp om att jag kanske får en reservplats. Jag har heller ingen bil så att åka runt till olika anläggningar är inte aktuellt.

  Jag saknar träningen!
  Caroline
 • Hej,

  det är helt ok att använda spegelsalen då det inte är något pass där. Det görs ofta av mammor som inte får plats på barnpassningen eller för att dag/tiod inte passar.
  Har du hjulskydd, säljs i receptionen, kan du ta med dig vagnen hela vägen in i salen. Annars funkar det utmärkt att använda liggdelen eller babyskydd.
  Anders Gymansvarig
 • Hej, undrar om detta även gäller Ultuna stora sal, att det skulle vara okej att få träna där med bebis om salen inte är bokad? Skulle passa mig då jag inte tror min lilla kille riktigt är redo att lämnas till barnvakterna när jag tänkte starta upp träningen om ett par veckor.
  Mvh My
  My
 • Hej

  det går alldeles utmärkt att träna med sin bebis i både Stora och Lilla hallen om det inte är pass där.
  Anders Gymansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.