Lokal Väderkvarn

Hej!Jag är jätte glad över nya anläggningen på stallet då jag jobbar två minuter därifrån, jag har varit där och det är jätte rent och fint på gymmet men det fattades några redskap och hoppas att det kompletteras då jag påpekade det.
Däremot så är det inte rent och fräscht på anläggningen väderkvarnen i stan där jag bor i närheten. Här är några saker:
1- Det är jätte smutsigt speciellt nära maskinerna och på vissa ställe städas det aldrig.
2- Det finns ingen ordning i gymmet eftersom ingen funktioner påpekar det, men vid entrén står de och påpekar om man har tryckt på rätt knapp.
3- Folk går in med sina skor utan att funktionärer säger till de och det påpekade jag i receptionen när jag såg det hända vilket det görs ofta, därför finns det även grus inne på gymmet och på stretch salen.
4- Ni skulle förra in som rutin att funktioner går några runder för att få ordning på saker, oftast lägger jag tillbaka andras vikter mellan mina pauser när jag tränar på gymmet.
5- Det finns för få redskap i hela gymmet och därför måste man lägga flera minuter på att jaga saker till det man hade tänkt träna.
6- Skyltarna med ordningsregler är knappt synliga då de är skrivna på speglar, det måste finnas ett bättre sätt att skylta.
7-Bastun i damernas stora klädrummet har aldrig städatst i alla fal inte sen jag började 2017, smutsen på väggarna är den samma, jag skulle kunna göra det om jag hade tillgång till lite diskmedel och borste.
8- maskinerna på gymmet rengörs aldrig vilket är ohygieniskt, när jag gick på Campus anläggning såg jag oftast deras instruktör rengöra och olja alla maskiner. 
Ledsen att det blev en lång lista men jag har försökt vid flera tillfälle på receptionen, har skrivit på er FB-sida men ingenting händer.
Jag har tagit lite bilder också och hoppas att ni gör något på riktigt och inte säger att ni håller på med att kolla städfirman för det hörde jag för nästan ett halv års sen.
Tack på för hand.
Jamila Kamil Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jamila!
  Tack för alla dina synpunkter och önskemål. Vi tar med oss dessaoch har regelbundet avstämning med vår städfirma så att våra lokaler kan hållas fräscha och rena. Vi stämmer också regelbundet av med våra funktionärer så att våra trivselregler följs. Det är såklart viktigt att vi säger till när andra går in med skor eller inte plockar tillbaka vikter efter sin träning.
  Jag hoppas du är nöjd med vår nya fina anläggning Stallet. Vi har lite finlir kvar och inväntar några till leveranser.

  MVH Helena

  Helena Verksamhetschef
 • Hej!
  Tack återkoppling men det är fortfarande smutsig, filmerna är på en söndag morgon, då borde det inte hunnit bli smutsigt.
  Stallet är fint än så länge.
  Hälsningar
  Jamila Kamil
 • Hej Jamila!
  Tack för att du uppmärksammar detta.
  Jag ska återkoppla din feedback till vår städfirma.

  Ha en fin vecka!
  Varma hälsningar Helena
  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.