Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Klippkort

Finns det Klippkort t ex 10-kort att köpa för träning i Uppsala? Vet att F&S i Örebro har det men kan inte hitta i prislistan i Uppsala.

Karin Åkerhammar Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej

  vi har inte klippkort och det är inget som vi tänkt att lägga till i vårt kortutbud.
  Anders Gymansvarig
 • Hej! Skulle vara bra om  ni hade klippkort . Det är många som tränar på flera ställen och kan inte köpa månadkort på alla . Och jag har hört att det är många som efterfrågar det. Har tidigare tränat hos er och tyckt att ni har ett bra utbud
  Elisabeth Wickberg
 • Så roligt att du kompletterar din träning med vår träning på Friskis&Svettis! Vår målsättning är förstås att våra motionärer är medlemmar i föreningen och tränar varierat och regelbundet med oss! Vi har därför valt bort klippkortet. Vi erbjuder engångsbiljetter till våra ”gäster”.
  Ingrid tidigare Verksamhetschef
 • Hej!
  Jag tycker också det skulle vara bra med ett klippkort. Jag tränar för det mesta löpning utomhus, men skulle vilja kunna komplettera med ett enstaka spinningpass, lite styrka eller nån timme på löpband vid t.ex. dåligt väder.
  Engångsbiljetter är väl bra, men bökigt att hålla på med flera kvitton för att få ut träningen på friskvårdsbidrag, skulle underlätta att ha ett kvitto istället för tio.
  Ett klippkort skulle vara ett suveränt komplement för oss sällantränare som enkelt vill kunna utnyttja friskvårdsbidrag.
  Anders Greijer
 • Hej Anders!
  Du kan inte på grund av skatterättsliga regler nyttja ditt friskvårdsbidrag till köp av klippkort eller presentkort. Klippkort/presentkort är inte personliga.
  Ingrid tidigare Verksamhetschef
 • Ok, den detaljen kände jag inte till.
  Tack för svaret!
  Anders
 • Tack för svaret.
  Efter vad jag kan hitta, så kan klippkort innefattas av bidraget. Så här står det på skatteverkets websida:

  Vidare kan den anställde själv betala motionsavgiften, och mot kvitto få ersättning från arbetsgivaren för hela eller del av sitt utlägg. Arbetsgivaren kan ersätta en anställds utlägg vare sig det avser årskort, klippkort, enkelbiljetter, eller elektroniska varianter av dessa, utan att skattefriheten påverkas, under förutsättning att betalningen avser förmåner som uppfyller kriterierna för skattefri motions- eller friskvårdsaktivitet.

  Det tolkar jag som att klippkort ingår i vad som är okej för ersättning.
  Jag hoppas ändå på att ni börjar med klippkort, som andra F&S och andra gym har, då jag har trivts de gånger jag varit hos er.
  Anders
 • Hej igen!
  Friskvårdsbidraget är personligt tilldelad en medarbetare. presentkort/klippkort kan nyttjas av flera personer..

  Ingrid tidigare Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.