Till senaste kommentaren

Ingen gratis parkering gör att folk lämnar och går till Actic

Hejsan!
Tyvärr har hela min vänkrets och familj lämnat Friskis och Svettis nu och gått över till Actic - på grund av att ni inte erbjuder gratis parkering. Och eftersom jag inte vill träna själv så kommer jag också så fort mitt träningskort gått ut. Dom räknade på att dom lägger runt 4500kr på parkering på ett år genom att träna hos er, varav Actic har gratis på sina flesta anläggningar. Och eftersom ni inte har gym centralt så måste man hela tiden byta buss om man ska ta er till er vilket blir omständigt.

Kan inte ni erbjuda gratis parkering endast till kunder? Man förstår att det inte går just vid Väderkvarn men Fyrishov och Ekeby borde rimligt erbjudas.

Kommentarer

  • Hej Lisa!
    Så tråkigt att hela din familj har slutat att träna med vår ideella idrottsförening samt att även du funderar på att avbryta din träning hos oss p.g.a. att vi inte kan erbjuda gratis parkering. Dessvärre kan vi inte påverka parkeringsavgifterna. Friskis&Svettis äger ingen mark. Vi kan således inte besluta att alla  32 000 medlemmar ska kunna parkera gratis på fastighetsägarnas marker.
    Glada hälsningar från Ingrid
    Ingrid tidigare Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.