Extra jympapass på lördagar

Hej!
Jag är glad att träna på Friskis Ekeby sedan några år tillbaka. Jag har dock en punkt jag skulle vilja framföra. Idag på jympapasset kl.10 så var det både en person som slog till mig ganska hårt med armen och andra personer som inte verkade ha koll omkring sig trots att jag försökte vara lyhörd för omgivningen. Jag vill jättegärna träna jympa på lördagar men känner att det är för många människor på passet kl.10 för att jag ska kunna känna mig trygg och få en positiv träning. Idag behövde jag lämna passet redan efter några minuter och jag tror att jag inte är den enda som känner att vi är för många på samma pass. Som det är nu kommer jag inte att kunna gå på det passet mer.

Det är ju jätteroligt att det är många som vill träna jympa så jag skulle vilja föreslå om ni har möjlighet att ha ett jympapass kl.10 som nu och ett annat kanske kl.9 eller 12:30 eller liknande. Då är vi fler som kan gå på jympa, känna oss trygga där och inte behöva välja bort det på grund av för många människor.

Allt gott och julhälsningar,
Mattias

Mattias Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Mattias!

    Tack för dina synpunkter!
    Vi ser över antalet motionärer på passen. Stora salen på Ekeby rymmer 200 personer.
    Till våren blir alla pass bokningsbara, så även jympan för att vi ska få en mer tillförlitlig statistik än vad vi har idag och på sikt se om vi behöver se över platsantalet. Idag drar de flesta sina kort för inloggning men inte alla, det gör att vi har svårt att avgöra hur fullt det blir. Vi jobbar även för en variation i vårt schema, därav lägger vi olika intensiteter efter varandra. Kika dock runt på vårens schema, det finns fler medelpass att välja på om du upplever att det just på lördagarna är för mycket folk. Med vänlig hälsning! Anna
    Anna Träningschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.