Till senaste kommentaren

Det behövs fler skivstångsställningar på Ultuna.

Det borde finnas fler skivstångsstationer på Ultuna, denna träningsform har blivit allt mer populär under senare tid. Ofta är det fullbelagt medan det är gott om plats för övrig träning.
Bästa hälsningar
/Göran
Göran Hellström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Göran!
  Tack för ditt meddelande! Är det på skivstångspassen du tycker det saknas stänger och vikter eller är det i gymmet du menar?

  Med vänlig hälsning!

  Anna
  Anna Träningschef
 • I gymmet menar jag.
  /Göran

  Göran
 • Hej Göran!
  Vi håller på och tittar på om vi kan få in fler utan att ta bort något annat. Vi ser ständigt över våra lokaler och har fokus på Ekebys gym nu under första delen av 2020, då är det inte bara stängerna utan helheten för att kunna vara till för alla. Ultuna kommer också att ses över, men ligger lite senare på tur. Med vänlig hälsning! Anna
  Anna Träningschef
 • Ett förslag är att ni löpande ser över hur det funkar på de olika anläggningarna, och inte tar översynerna för de olika anläggningarna i tur och ordning. Det borde era anställda ha som uppgift när de går runt i de olika gymmen. Då skulle de se att det finns många löpband lediga medan skivsstångsställningarna är fullbelagda, ett faktum som de sannolikt redan känner till. Då kan förändringar genomföras snabbare vilket leder till nöjdare medlemmar.
  Bästa hälningar
  /Göran

  Göran
 • Hej Göran!

  Det gör vi! I mitt tidigare inlägg syftar jag på större förändringar! Löpbanden är under luppen, så även skivstångsställningarna! Med vänlig hälsning! Anna
  Anna Träningschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.