Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Borttaget jympapass?

Varför är det inte längre något bas jympapass 16.30 på måndagar i Fyrishov?
agneta olsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Agneta!
  Roligt att du är medlem i vår ideella idrottsförning, Friskis&Svettis! Tråkigt förstås att du är missnöjd med baspasset 16.30 på Fyrishov är borttaget!
  Hur schemat ser ut, mixen av hur passen är fördelade på anläggningarna och på vilka tider, är ett stort pussel där man måste
  ta hänsyn till besöksstatistik, önskemål från medlemmar, ledartillgång, balansen mellan olika träningsformer. och dagar/tider.
  Ledartillgången är central och eftersom funktionärernas uppdrag är på ideell och frivillig basis måste vi ta hänsyn till deras möjligheter att leda.
  Kanske är du själv intresserad av ett ideellt ledaruppdrag inom vår förening. Nästa ledarrekrytering sker 11-12 november.
  Ingrid tidigare Verksamhetschef
 • Hej!

  Jag har förslag på en förbättring. Snälla låt medeljympa på ekeby onsdagar kl 19 vara kvar! Tar ni bort den blir det definitivt en försämring!
  Att power hour inte drar folk kl 20 ska inte få gå ut över oss som vill jympa! Barbaras pass är veckans höjdpunkt och bra tid. Många kommer bli besvikna! Förstör inte! Det är redan tillräckligt dåligt med medeljympa på ekeby.
  Och Nej,jag är inte intresserad av att leda pass.
  Jag hoppas att ni lyssnar för det känns som att man klagar/kommer med förslag/förbättringar/idéer o.s.v men ni tar inte hänsyn till nånting.Varför ta bort ett pass som är populärt,och drar mkt folk??!!

  Alina
 • Hej Alina!
  Att ta fram ett stort trängsschema med stor variation är ett jättepussel! Dessutom har vi alla 32 100 medlemma skilda önskemål och behov.
  Anledningen till att vi flyttar fram onsdagen medeljympa till kl 20 beror framför allt på att vi önskar sprida jympapassen bättre. Det handlar  absolut inte alls om att prioritera annan intensitet. Dessutom har vi fått många önskemål om ett senare jympapass.
  Dessutom är Barbara som leder onsdagspasset helt tillfreds med förändringen.
  Ingrid tidigare Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.