bokning

Har ni tagit bort drop in platser på Spinning?

Kommentarer

 • Hej!
  För tillfället har vi tagit bort drop-in på spinning då vi har så få platser nu att boka sig på. Vi kommer utvärdera löpande och se om vi behöver sätta tillbaka dessa.

  MVH Helena
  Helena Verksamhetschef
 • När man tittar i bokningskalendern, så har vissa pass kvar sina drop-in-platser och andra inte. EX:
  "27 i kö. 0 bokbara och 13 totalt" (Björns pass på Ultuna månd 18/1 kl. 17.00)
  "27 i kö, 0 bokbara, 11bokade platser och 2 drop-in". (Mannes pass på Ultuna på tisdag kl.17) Vad jag förstår finns där 13 cyklar.

  Om Ni sätter tillbaka drop-in-platserna, så kommer det med största säkerhet att skapa kaos runt receptionerna; folk kommer att "slåss" om dessa platser på plats!!
  Gunilla Thorén Walfridson
 • Hej Gunilla!
  Från torsdag nästa vecka är drop-platserna tillbaka. Det har varit olika i systemet i och med omställningen med den nya Pandemilagen. Vi behövde agera snabbt för att skapa bra förutsättningar för alla medlemmar att kunna fortsätta träna utefter nya lagen. Vi behövde justera 3 av 4 spinningsalar. Drop-platserna i sig brukar inte skapa kaoset eftersom det är 2 platser som släpps 30 min före passets start. 10 min innan släpps övriga bokade, där bokaren ännu inte dykt upp. Vi hänvisar till vår medlemsundersökning under senhösten, där merparten röstade för att vi ska ha drop-platserna kvar. Med vänlig hälsning! Anna
  Anna Träningschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.