Bokning familjepass

Jag har gått med min dotter på familjepass då och då, men inte så ofta att det skulle löna sig att köpa kort. Nu när passen måste bokas är jag rädd att vi inte kan gå. Det känns synd. Jag undrar om antalet drop in-platser skulle kunna ökas på vissa pass. Det ser ut att vara få platser kvar till veckans familjegympa, men jag har hittills inte upplevt att det varit så många på passet att det varit ett problem.

Kommentarer

 • Hej Eva!
  Det är endast på Ekeby som man har möjlighet förboka familjejympan. Det beror på att den lokalen är liten och vi endast får vara ett visst antal pga brandsäkerhet.
  Vi har dock fortsättningsvis drop in platser. Det har än så länge aldrig blivit fullbokat. Du kan hålla lite koll på appen där du ser hur många platser som är kvar.
  Övriga familjejympapass är det drop in på som vanligt. Dessa pass ligger i de stora salarna med gott om platser så där behöver man inte förboka.
  Om vi ser att passet ökar i popularitet så kommer vi försöka senarelägga passet och lägga in det i den stora salen. Självklart vill vi att så många som möjligt ska kunna gå på våra pass.


  Vänligen Helena

  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.