bokning

Har på ca fyra veckor inte lyckats få in en enda ordinarie plats på dom pass som jag brukar och kan gå på, trots att jag är vaken och Inloggad VARJE morgon kl 7.00 och försöker boka på både mobilen och datorn, det upprepas hela tiden "inga lediga pass" fast det står att alla platser är kvar, sen efter ca en minut så är alla platser uppbokade och man hamnar på ca 11 reserv och då är det helt kört för det bokas av minimalt med platser under veckan. Jag vet inte vad jag ska göra??
Varför ska jag ha ett träningskort hos er när det inte går att boka pass trots att jag är vaken kl 07.00 varje dag, klockan på ringning på helgerna!!!! Men helt förgäves!!!!
Känner mig så dum och så LURAD att jag köpte ett årskort när jag vill träna men kan inte för jag får inga platser på nåt enda pass!!!!
Ni borde erbjuda "frysning" av kort gratis i detta läget, det kommer ju gå ett halvår,kanske tom ett år utan att jag får en enda plats så jag kan utnyttja det jag betalat för, ska det vara så här, tycker ni det är optimalt då att ha köpt ett kort hos er????

Kommentarer

 • Hej E-G!
  Jag förstår din frustration när man inte kan få plats i samma utsträckning som tidigare. Pandemin utmanar oss alla på olika sätt. Vi kan tyvärr inte öppna upp för fler platser utan behöver följa pandemilagen och FHM direktiv så att vi kan hålla vår fina verksamhet igång.
  Ett tips är att kanske gå på andra pass än de som du vanligtvis brukar gå på. Om du har möjlighet att vara flexibel på att träna andra tider eller andra anläggningar så ökar chanserna avsevärt för att få plats på passen. Kanske träna ute? Vi har många pass att välja bland även här.
  Angående frysning av kort så är detta ej möjligt pga föreningens ekonomiska situation.
  Vi får hålla tummarna hårt nu för att pandemin snart vänder. För när den gör det kan vi också öka vår tillgänglighet.

  MVH Helena
  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.