Antal bokningar

Hej, jag läser nyheten om att alla pass ska bokas from nyår. Det blir säkert bra men... Innebär detta att antalet bokningar jag max kan ha (tre stycken i dagsläget) även ökas?
Om inte så missgynnar det mig mycket som medlem då jag tränar ofta vid era anläggningar. Jag tränar 5-6 pass i veckan och som jag läser  nu kommer jag inte att kunna träna de pass som jag vill då jag inte kommer att kunna boka dessa i tid. Hmm...tveksamt om jag då fortsättningsvis kommer att välja att vara medlem om mina val av träningsform så drastiskt minskar.

Kommentarer

 • Hej Stefan!

  Vi håller på och tittar på maxantalet bokningar nu när vi gör alla pass bokningsbara. Information om hur många det blir kommer inom kort!
  Med vänlig hälsning!
  Anna
  Anna Träningschef
 • Hej!
  Vad jag förstått kan man efter nyår boka max 4 pass/vecka vilket också är för lite för mig vissa veckor. Räknas barnpassning i antal pass som man kan boka? Så jag håller med Stefan här att en behöver kunna boka fler pass när allt blir bokningsbart. Varför sätta en begränsning i antal pass en får boka? Jag kan ibland träna 2-3 pass/dag (tex familjegympa, spinning och flex). Så de facto innebär dessa nya regler att min träning kommer att begränsas till 4 pass/vecka. Medlemmar låses ju och behöver betala straffavgift om man inte dyker upp, så det borde innebära att folk inte bokar pass i ”onödan”.
  Tack för att ni överväger att ta bort/öka den övre gränsen per vecka (tycker att man borde kunna boka 8 pass minst).
  Sara
 • Hej Sara!

  Det är 4 pass på 5 dagar är det du kan boka efter nyår! Så inte 4 pass på 7 dagar =0)

  Med vänlig hälsning!
  Anna

  Anna Träningschef
 • Gott Nytt År Anna! Tack för ditt svar. Fortfarande är 4 pass på 5 dagar för lite för mig. Just nu kan jag har nått ”taket” och kan inte boka fler pass. Vissa veckor när jag har möjlighet tränar jag mycket, inte helt ovanligt att jag tränar 2-3 pass per dag (tex spinning, coreflex och familjegympa). Vad jag hört instruktörerna lyfta så görs alla pass bokningsbara för att ni ska kunna skicka sms till oss som bokat passet ställs in, men detta kommer alltså inte gälla mig eftersom jag inte kommer att kunna boka mer än 4 pass per 5 dagar (men förhoppningsvis får plats på och faktiskt kan träna mer än så). Hälsar Sara
  Sara
 • Hej Sara!
  Det kommer fortfarande vara pass som har mer platstillgång än andra och på dem kommer det fortfarande gå att spontanträna. Gymmet är fortfarande alltid tillgängligt. Vi får utvärdera under året hur det fungerar. Barnpassningen går utöver träningens 4 pass på 5 dagar.
  Med vänlig hälsning!
  Anna

  Anna Träningschef
 • Med tanke på spontanträning så undrar jag hur det blir om jag redan har fyra aktiva bokningar och känner att nu har jag tid, jag kan och vill jag träna på ett pass som det finns lediga platser på. Kommer jag då att kunna åka till anläggningen och dra mitt kort och vara med på passet. Som jag tror kommer detta inte att fungera då det blir en femte bokning? Alltså ingen möjlighet till spontanträning vilken begränsar mina möjligheter att träna. / Stefan
  Stefan
 • Hej Stefan!
  Jo visst går det alldeles utmärkt att spontanträna när det finns lediga platser oavsett hur många förbokningar du har.
  Om det är lediga platser och du kommer och drar ditt kort (och inte har förbokat) så räknas det som drop in och inte som bokad plats.

  Varma hälsningar Helena
  Helena Verksamhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.