Ändrade öppettider

Hej!
Jag undrar hur länge ni kommer ha ändrade öppettider pga Corona? Då flera Friskis och Svettis anläggningar stänger tidigt eller är helt stängt under helgen begränsar det träningsmöjligheterna och enligt mig ökar trängseln då det är öppet.

Mvh
Isabell Malmberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Isabell,

  Vi behöver se hur hösten utvecklar sig innan vi kan öppna upp helt igen. Anledningen till att vi tillfälligt stänger tidigare på söndagarna är att vi behöver fortsatt kapa kostnader. Vi har kikat på vår beläggningsstatistik och söndagskvällar är mindre besökta jämfört med förmiddagarna, så därav påverkas just söndagskvällarna.  Vi är beredda att justera upp så fort vi ser att våra ekonomiska förutsättningar förändras till det positiva och att medlemmarna kommer tillbaka.
  Vi är ändock glada och tacksamma för att vi trots våra utmaningar har möjlighet att hålla öppet i princip helt som vanligt.

  Fyra av fem anläggningar är öppet på helgen. Vill man träna söndag efter kl 18 är det då på Väderkvarn. Som vi informerar om på vår hemsida är det en klar fördel att välja att träna mellan kl 12 - 15 samtliga veckodagar då vi har färre besökare i våra gym och lägre deltagande på gruppträningen. T ex igår söndag på Ultuna den tiden var det ca 40 besökare.

  Nu håller vi tummarna för en positiv utveckling i höst.
  Vi är laddade för en höst fylld med härlig träning.

  MVH Rosita
  Rosita Medlemsserviceansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.